Våre Samarbeidspartnere

Kenneth Dahl: Enten det er snakk om et næringslivsarrangement, prisutdeling,  jubileumsfest, et idrettsarrangement eller en auksjon; Kenneth Dahl, er en levende og jordnær konferansier som er lett å like.

Kenneth forbereder seg godt og i samarbeid med kunden setter han gjestene i fokus. Han har jobbet for en rekke store selskaper som Telenor, Kongsberg Maritime, FMC, Exxon Mobil, Canal Digital, og tar oppdrag for både små og store bedrifter og arrangementer.

Kenneth er videre den eneste nordmannen som har vært ringannouncer i en VM-kamp i boksing. Han ledet nemlig den direktesendte tv-sendingen for Viasat/Viaplay i 4 timer under det siste Cecilia Brækhus-stevnet her til lands, og sendingen ble sett av millioner av mennesker over hele verden. Han kan også skilte med å være fast speaker for det årlige UIM F2 World Championship (båtrace) i Tønsberg.

Kenneth har mange gode råd og kan også overraske med en sang.

 

Line Gram: Prosjektleder og coach. NLP Master Practitioner, med fokus på mental trening og personlig utvikling. Mange års erfaring innen salg, service og kundebehandling.